Service och kvalitet

med en personlig touch

Välkommen till

Ninjacuts

Vi är en professionell salong som strävar efter att göra både våra damer och herrar nöjda! Vi lyssnar på dig och skräddarsyr din behandling efter dina behov!

Tillhörighet är otroligt viktigt för oss också, vi vill att du ska känna dig bekväm precis som hemma! En glad miljö kan man lätt säga att vi har på salongen och det kan bero på att varje detalj för oss är viktig från sekunden du kommer in!

Bild på vår barberare, Yousif Bander

Yousif Bander

Vår Yousif är en skicklig frisör med stor passion för färg och frihand arbete samt många års erfarenhet på nacken, självlärd som barberare och utbildad damfrisör. Han älskar nya utmaningar i hår branschen så om du ser ditt hår som en utmaning ge Yousif en chans.

Bild på vår barberare, Abbas Nahi.

Ahmed Nahi

Är du sugen på en klassisk klippning eller en felfri skinfade så är vår Ahmed Nahi ett perfekt val för dig!

Amanda Jeng

Amanda Jeng

Behöver din hy en riktig boost? Är du trött på ance ärr, porer och allmän ojämnhet? Eller behöver du sminkas inför bröllop eller annat kommande event? Då har du hittat rätt! Boka en behandling hos salongens nya tillskott, Amanda. En driven kvinna med kunden och kvalitét i fokus.

Se hennes otroliga verk på Instagram @pretty.savanna

Se våra snygga frisyrer vi klippt

Följ oss på Instagram @ninjacutsofficial

Hitta hit

Vi finns på Storgatan 13 i Göteborg. Hit tar du dig lättast med spårvagn 2 och 3 från Centralstationen i Göteborg, hållplats Vasa Viktoriagatan. Det finns även tillgång till parkering i närområdet för dig som tar dig bilen.